2014 KDK Uzman Yardımcılığı Sınavı Başvuruları

2014 KDK Uzman Yardımcılığı Sınavı Başvuruları

DUYURU
(10 Ekim 2013)

Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı
2014-KDK Uzman Yardımcılığı: Başvurular

Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (2014-KDK Uzman Yardımcılığı), 12 Ocak 2014 tarihinde Ankarada uygulanacaktır.

Sınava ön başvurular, 21-31 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar sınava ön başvurularını, ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifreleri ile bireysel olarak elektronik ortamda yapacaklardır. Ön başvuru yapılmadan önce 5,00 TL başvuru ücreti yatırılmış olmalıdır.

Ön başvuru sonrası yapılacak puan sıralamasına göre kesin başvuru yapacak sıralamaya dâhil olan adaylar, 18-27 Kasım 2013 tarihleri arasında sınav ücretini ödeyerek sınava başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri (ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri) aracılığıyla veya ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifreleri ile bireysel olarak elektronik ortamda yapacaklardır. Adaylar sınava başvurularını yapmadan önce sınav ücretini yatırmış olmalıdır.

SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR bilgi metnine, aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Sınava başvuru yapacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adayların, sınava başvuru yapmadan önce Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından duyurulan başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri, tüm başvuru koşullarını taşıdıkları takdirde sınav ücretini yatırarak sınava başvuru yapmaları yararlarına olacaktır. Bu konuda Kamu Denetçiliği Kurumundan ayrıntılı bilgi alınmalıdır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER