2012-2 KPSS Tercih Sayfası

2012-2 KPSS Tercih Sayfası

Kamu kurum ve kuruluşlarına alınacak 7 bin 328 personel için 2012/2 KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Kılavuzda adayların izleyeceği yol ve ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer alıyor

*****************************************

KILAVUZU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

*****************************************

1- Tercihlerinizi belirledikten sonra www.osym.gov.tr adresine giriniz ve Aday işlemleri sistemi linkine tıklayınız.

2- Sağda yer alan bölüme TC kimlik No ve Aday şifrenizi giriniz. Aday şifrenizi unuttuysanız yeni şifre almak için tıklayınız.

3- Sol sütunda yer alan listeden KPSS- 2012/2 Tercih seçtikten sonra Tamam tıklayın.

4- Sol üstte yer alan Tercih Bildir butonuna tıklayınız.

5- Tercihlerinizi girmeden önce sistemdeki bilgilerinizin doğruluğunu kontrol edin. (Lisans okurken ilişik keserek önlisans diploması alanların Mezuniyet Alan Kodu/Adı bölümünde 9005-Diğer yazmalıdır. Bunu değiştirmek için tıklayınız. http://www.memurlar.net/haber/301009/ )

6- Size 30 tercih yapma hakkı verilmiştir. Tercihleriniz girmek için belirlediğiniz kontenjanların 7 haneli program kodlarını, ÖSYM sistemindeki Program Kodu bölümüne giriniz ve KAYDET butonunu tıklayınız.

7- 30 tercih hakkının hepsi kullanılmak zorunda değildir. Tercih girişinizi yaptıktan sonra Tercih listem hazır, Tercih bildirimine devam etmek istiyorum butonuna tıklayınız.

8- Tercihleriniz liste halinde ekrana gelecektir. Kontrol ettikten sonra Tercihlerimi kontrol ettim, Tercih bildirmek istiyorum butonuna tıklayınız.

9- Tercih işlemleriniz tamamlanmıştır. Dilerseniz çıktı alabilirsiniz. Ayrıca tercihlerinizi değiştirmek isterseniz 28 Kasım gecesi saat 23.59a kadar değişiklik yapabilirsiniz.

TERCİH YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kutay Seymen ARIKAN
memurlar.net KPSS Editörü
kutay@memurlar.net

Memurlar.Net

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER