1 Eylül AÖL Ek Sınav Sonuçları

1 Eylül AÖL Ek Sınav Sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz, Sınav Sonuçlarınızı Öğrenmeden Önce Aşağıdaki Açıklamaları Dikkatlice Okuyunuz!

1. Sınav sonuçlarına göre mezun olan öğrencilerimizin diplomaları basıldıktan sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilecektir.


2. Üniversitelere kayıt yaptıracak mezun öğrencilerimiz irtibat bürolarından (2011 yılı ve sonrasında Açık Öğretim Lisesine kayıt olanlar dosyasının bulunduğu Halk Eğitim Merkezinden, diğer öğrenciler işlemlerini yaptırdığı irtibat bürolarından) çıkma belgesi alabilirler(Başta yurt dışında okumak isteyen mezun durumdaki öğrencilerimiz olmak üzere, Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne posta yoluyla başvurmak suretiyle, Çıkma belgesi talebinde bulunabilirler).


3. Mezun olduğunu bir kuruma belgelendirmek isteyenler, yine irtibat bürolarından (Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüklerinden) ilgili makama, mezuniyet yazısı alabilirler.


4. Sınav sonuçlarına göre durumu Mezuniyet İncelemesinde olan öğrencilerimizin irtibat bürolarında bulunan dosyaların Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılıp incelendikten sonra Mezun konumuna gelecektir. Ancak öğrencilik durumu Mezun konumuna gelen öğrenciler Çıkma Belgesi alabilirler. (Dosyalar ilgili kurumlardan istenmiştir.)


5. Mezuniyet İncelemesinde olan öğrencilerimizin dosyaları (belgeleri eksiksiz Açık Öğretim Lisesi dosya standartlarına uygun olarak) Halk Eğitim Merkezlerince (dosyaların bulunduğu Halk Eğitim Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezi) en geç 16 Eylül 2013 e Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğünde olacak şekilde gönderilmelidir. Aksi taktirde üniversiteye kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz mağduriyet yaşayacaktır.


7. Mezuniyet İncelemesinde olan öğrencilerin dosyalarının Açık Öğretim Lisesine ulaştırılması, mevcut irtibat bürolarının (Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi) sorumluluğundadır. Dosyanın bir başka yerde olması bu sorumluluğu ortadan kaldırmaz. Dosyalar öğrenciye verilerek ulaştırılması istenmeyecek, PTT kargo ile gönderilecektir.

Sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER